SOLARAY Alfalfa

81,00 kn

-+
Opis: 

Alfalfa je biljka iz porodice mahunarki, prirodni je izvor hranjivih tvari i vlakana. Ova dragocjena biljka poznata pod nazivom „otac biljaka“ osigurava visok udio vitamina (A,C,D,E,K i vitamina B skupine) i minerala (magnezij, kalcij, željezo, kalij i fosfor).

Biljka na prirodan način regulira normalne tjelesne funkcije, prirodni je diuretik, jača imunitet, usporava degenerativne procese koji prate starenje, povećava vitalnost organa, djeluje kod reumatoidnog artritisa, dijabetesa te sniženja razine kolesterola. Ujedno djeluje na apsorpciju proteina, kalcija i ostalih hranjivih sastojaka. Upotrebljava se za uklanjanje otrova iz organizma, djeluje antibakterijski i stoga je odličan “čistač organizma”.

  • 100 vegetarijanskih kapsula
  • Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob
  • True Blue, True Quality, “Green Screened” 

Sastojci: lucerna, biljna celulozna kapsula.

Upute za upotrebu: uzimati 2 kapsule 2-3 puta dnevno (uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci stručne osobe.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

UPOZORENJE: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Nije za osobe mlađe od 18 godina. Trudnice i dojilje trebaju konzultirati liječnika prije upotrebe ovog proizvoda. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Najbolje upotrijebiti do kraja: datum otisnut na originalnom pakovanju.

Povezano