SOLARAY Red Clover Blossoms - Livadna djetelina

87,50 kn

-+
Opis: 

Red Clover Blossoms Solaray® sadrži 375 mg cvijeta livadne djeteline (Trifolium pratense) u jednoj kapsuli.

Djelovanje fitoestrogena može biti estrogeno ili antiestrogeno a ovisi o o količini estrogena u organizmu.

Livadna djetelina sadrži izoflavone, namijenjena je lakšem podnošenju klimakterijskih promjena odnosno ublažavanju njihovih simptoma (reducira učestalost i jačinu valunga, umanjuje napetost i nervozu, umanjuje vaginalnu suhoću u menopauzi, poboljšava kardiovaskularne funkcije čineći arterije elastičnijima i čvršćima…).

  • 100 kapsula
  • Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob
  • True Blue, True Quality, “Green Screened iz divljine” 

Livadna djetelina (Trifolium pratense) je biljka koja potječe iz Europe, ali i dijelova sjeverozapadne Afrike i zapadne Azije, bogata je fitoestrogenima poput genisteina i daidzeina.

Sastojci: livadna djetelina, želatinska kapsula, emulgator magnezijev stearat. Upute za upotrebu: uzimati do 3 kapsule dva puta dnevno (uz obrok ili čašu vode) ili po preporuci stručne osobe.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

UPOZORENJE: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Najbolje upotrijebiti do kraja: datum otisnut na originalnom pakovanju.