Daily Fruit & Veggie

159,00 kn

-+
Opis: 

Ultimativna superhrana organskog podrijetla

Daily Fruit & Veggie je namijenjen onima koji misle da uzimaju dovoljno voća i povrća, a kada razmisle bolje onda shvate da ga uzimaju samo sporadično. Organski certificiran od strane organizacije Orgeon Tilt znači da se u proizvodnji koristi isključivo voće i povrće organskog podrijetla, garantirano bez GMO-a.

Svaka kapsula sadrži nutrijentima bogate ekstrakte cikle, brokule, brusnice, papaje, prokulice, špinata i još 40 drugog šarenog voća i povrća. Svako serviranje sadrži vitamina kao da ste uzeli:

Beta-karoten kao 1/2 šalice mrkve + 1 šalica manga
Vitamin C kao 1/2 šalice naranče + 1/2 šalice jagoda + jedna i pol jabuka
Vitamin B6 kao 9 i pol šalica brokule + 8 paprika + 8 rajčica
Vitamin E kao 8 šalica špinata + 2 i pol šačice krumpira + 5 šalica manga + 5 šalica papaje
Folna kiselina kao 4 šalice prokulica +4 šalice špinata +6 šalica zobenih pahuljica + 4 naranče

Ukoliko niste u prilici uzeti svoju dnevnu porciju voća i povrća, uzmite barem Natrol Daily Fruit & Veggie!

Dnevna porcija voća i povrća iz organskog uzgoja

Natrol Daily Fruit & Veggie  sadrži pun spektar ekstrakta iz šarenog voća i povrća te vitamine i minerale. Odličan je izvor antioksidanata, beta karotena, vitamina C i E i drugih vrijednih nutrijenata. Oregon Tilth je certificirao ovaj proizvod tako da možete biti 100% sigurni da su ekstrakti voća i povrća iz organskog uzgoja. Uključuje superhranu poput goji i acai bobica, nara i spiruline.
Sadrži plavo-ljubičastu hranu: acai, crni ribiz, borovnicu, šljivu i grožđe; žuto-narančastu hranu: banana, mrkva, limun, papaja, mango, noni, ananas i drugi; crvenu hranu: jabuka, cikla, brusnica, jabuka, rajčica i zelenu hranu: brokoli, kelj, kupus, celer, spirulina, peršin, špinat i paprika…

Osnovne karakteristike
• 46 ekstrakata voća i povrća  iz organskog uzgoja
• certificirano organsko podrijetlo
• bez glutena
• 100% vegetarijanski proizvod

Pakiranje: 90 vegetarijanskih kapsula

Način primjene: dvije kapsule dnevno, uz obrok.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.