Feroglobin kapsule

64,00 kn

-+
Opis: 

ŽELJEZO KAPSULAMA S POSTEPENIM OTPUŠTANJEM

Feroglobin kapsule su dodatak prehrani za nadopunu organizma željezom. Sadrže željezo u organskom obliku (željezov fumarat) u kombinaciji s folnom kiselinom, vitamima B6 i b12, cinkom i bakrom. Proizvod je formuliran prema najnovijim znanstvenim spoznajama i pakiran u kapsule s postepenim vremenskim otpuštanjem. Sporo otpuštajuće željezo u organskom obliku ne pada teško na želudac.

Kada je željezo u pitanju, Feroglobin linija proizvoda je prvi izbor potrošača u Velikoj Britaniji.

Feroglobin kapsule sadrže željezo u obliku fumarata za nježnu nadopunu ovog minerala te dodatne suportirajuće nutrijentea. Proizvod sadrži organski oblik željeza u kapsulama s vremenskim otpuštanjem.

Feroglobin kapsule su formulirane temeljem posljednjih znanstvenih podataka o funkciji željeza u organizmu. Posebno dizajnirane kapsule štite želudac od njegovog agresivnog djelovanja. Željezo doprinosi normalnoj formaciji crvenih krvnih stanica i transportu kisika u organizmu. Pridodani vitamini B6 i B12, kao i željezo, doprinose smanjenju umora i iscrpljenosi, dok ostali mikronutrijenti pomažu iskoristivost željeza i suportiraju čitav niz za život važnih biokemijskih procesa. Feroglobin je najprodavaniji proizvod u kategoriji dodataka prehrani za nadopunu željezom†.

Osnovne karakteristike:

Organski oblik željeza, blag za želudac
Folna kiselina i vitamin B12 doprinose stvaranju energije i smanjenju umora i iscrpljenosti
Željezo doprinosi normaloj formaciji crvenih krvnih zrnaca
Idealan izvor željeza za sportaše, trudnice, za vrijeme mjesečnice ili stariju populaciju
Najprodavaniji suplement sa željezom u Velikoj britaniji†
100% vegetarijanski proizvod

Hemoglobin za transport kisika
Formiranje hemoglobina u crvenim krvnim stanicama moguće je jedinino uz adekvatnu prisutnost željeza i suportirajućih mikronutrijenata. Hemoglobin prenosi kisik iz pluća do mozga, srca, mišića i sveg ostalog tkiva našeg organizma.

Pakiranje: 30 kapsula
Način primjene: jedna kapsula, jednom na dan iza jela.

Feroglobin kapsule nisu pogodne za djecu mlađu od 12 godina. Ukoliko trebate željezo za djecu mlađu od 12 godina uzmite Feroglobin Liquid – u tekućem obliku. Proizvode koji sadrže željezo obavezno držite dobro zatvorene i van dohvata djece!

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.