Guarana 200 mg

90,00 kn

-+
Opis: 

Natrol® Guarana 200 mg sadrži standardizirani 4:1 ekstrakt sjemena biljke. Guarana je naročito rasprostranjena u Brazilu i Venecueli. Sjeme sadrži otprilike dvostruko veću koncentraciju kofeina od one prisutne u zrnu kave. Stoljećima je , pa se tradicionalno koristi za energiju. Guarana ne izaziva nervozu i nesanicu u mjeri u kojoj to čini kofein iz kave budući da se postepeno apsorbira u organizam.

Natrol® Guarana 200 mg su kapsule koje sadrže koncentrirani ekstrakt sjemena guarane standardizirane kvalitete. Guarana je nisko drvo iz porodice Sapindaceae. Botaničko ime joj je Paulina Couppana. Rasprostranjena je u šumama Venecuele i sjevernog Brazila. Stoljećima se uzima kao prirodan izvor energije, a zapadnoj je civilizaciji poznata od 17. stoljeća. Popularan je suplement s različitim razlozima za primjenu.

Natrol® Guarana 200 mg:
Standardizirani 4:1 ekstrakt
90 kapsula

Više kofeina nego kava
Sjemenke guarane bogate su kofeinom čiji sadržaj može biti od 4 do 8%, što je više no u zrnu kave koje tipično sadrži 1 do 2,5% kofeina. Bez obzira na veliki postotak kofeina, ne izaziva nervozu i nesanicu u mjeri u kojoj to čini kofein iz kave budući da se postepeno apsorbira u organizam. Uz kofein, sjemenke sadrže i tanine, alkaloide, teofilin i teobromin.

Pakiranje: 200 mg | 90 kapsula
Način primjene: Uzmite jednu kapsulu na dan, prije doručka.

Sadrži kofein. Ne preporučuje se djeci ili trudnicama.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.