Omega-3 riblje ulje 1.000 mg

92,00 kn

-+
Opis: 

Natrol Omega-3 Fish Oil su kapsule s 1000 mg molekularno destiliranog ribljeg ulja uz dodatkak prirodnog ulja limuna. Riblje ulje je najbolji izvor EPA i DHA masnih kiselina. Omega-3, naročito EPA i DHA izuzetno su važne za zdravlje i trebalo bi ih redovito uzimati tijekom čitavog života. EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca, vida, i mozga. Redovno uzimanje može sniziti razinu triglicerida u krvi.

Uključite Natrol Omega-3 riblje ulje u svakodnevnu prehranu i učinite korak više za zdravlje†.

Natrol Omega-3 riblje ulje osigurava 1.000 mg zdravog, pročišćenog ribljeg ulja po kapsuli. Koristite li redovno Natrol omega-3 i Vaš mozak, oči i srce bit će vam zahvalni!

Natrol® Omega-3 Fish Oil je molekularno destilirano i pročišćeno od pesticida, PCB-a i teških metala koji se eventualno nalaze u ribi. Natrol riblje ulje sadrži prirodno ulje limuna za bolji okus i svježinu proizvoda, kako bi iskoristili nutritivne vrijednosti sadržaja bez teškog okusa na ribu.

Natrol® Omega-3 riblje ulje:
• Pomaže vid, mozak, srce i krvožilni sustav
• Sadrži molekularno destilirano riblje ulje
• Okus limuna

Omega-3 masne kiseline smatraju se esencijalnim masnim kiselinama: one su neophodne za ljudsko zdravlje, ali ih organizam ne može samostalno proizvoditi, tako da ih moramo uzimati hranom ili kao dodatak prehrani. Riblje ulje smatra se najboljim izvorom omega-3 masnih kiselina. Sadrži obje polunezasićene masne kiseline (DHA i EPA) u standardnom omjeru. Polunezasićene masne kiseline imaju važnu ulogu u normalnoj funkciji mozga, vida i krvožilnog sustava. Iznimno su važne za normalan rast i razvoj djeteta.

Pakiranje: 1.000 mg / 90 ili 150 softgel kapsula
Način primjene: Uzmite jednu kapsulu, dva puta dnevno, uz obrok.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Odobrene zdravstvene tvrdnje
• EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca
• DHA doprinosi održavanju normalnog vida
• DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga
• DHA doprinosi održavanju normalne razine triglicerida
• DHA doprinosi održavanju normalnog krvnog pritiska