Perfectil Plus Protan

179,00 kn

-+
Opis: 

PRIPREMA KOŽE ZA SUNČANJE

Perfectil Plus Protan formula sadrži 27 nutrijenata koji podupiru brojne funkcije u organizmu. Prvenstveno je namijenjen za uzimanje prije i za vrijeme sezone sunčanja.

Pretjerano izlaganje sunčevim zrakama smanjuje elastičnost kože i oštećuje tkivo. Perfectil Protan je formuliran s ciljem da osigura nutrijente koji pomažu brže tamnjenje kože i sprječavanje njenog oštećenja uslijed djelovanja UV zraka i slobodnih radikala.

Protan sadrži prirodne miješane karotenoide (beta-karoten), vitamin C i vitamin E čije je antioksidativno i zaštitno djelovanje vrlo dobro istraženo brojnim studijama. Izlaganje jakim UV zrakama uništava vitamin A što može dovesti do pojave tamnih mrlja, ljuštenja i ubrzanog starenja kože. Pridodani vitamin A stoga pomaže održanju normalne kože, a vitamin C osigurava normalno stvaranje kolagena neophodnog za lijepu i elastičnu kožu.

Uz poznate vitamine i minerale, Perfectil Protan sadrži potentne ekstrakte bilja.

Karatenoid likopen iz rajčice je dobro istražen antioksidans, dok je ekstrakt iz koštica grožđa bogat bioflavonoidima, polifenolima (resveratrol) i antioksidansima poput vitamina E.

Prema dostupnim pretkliničkim istraživanjima niacin pokazuje potencijal u prevenciji pojave melanoma, najopasnijeg i sve češćeg oblika raka kože.

Perfectil Plus PROTAN – nutritivna priprema kože za sunce

Perfectil Plus PROTAN poput originalne Perfectil formule osigurava punu nutritivnu potporu, uz dodatak posebno odabranih mikronutrijenata za njegu kože i kose izložene jakom suncu. Između ostalog, formula sadrži L-tirozin, likopen, ekstrakt sjemenki grožđa, mrkve i zelenog čaja.

Na sunce uz Protan bakar-biotin kompleks

Pigmenti u koži (melanin) služe kao svjetlosno filter koji štiti kožu od oštećenja koja mogu izazvati ultraljubičaste zrake. Perfectil Protan sadrži 1000 mcg bakra koji doprinosi normalnoj pigmentaciji kože.

Perfectil Plus Protan ne smanjuje intenzitet kojom UV zračenje djeluje na kožu i ne sadrži UV zaštitni faktor. Prilikom izravnog izlaganja sučevim zrakama koristite kreme koje sadrže UV zaštitni faktor!

Kompleksna formula za kožu, kosu i nokte

Određeni vitamini i minerali koje Perfectil Protan sadrži hrane i grade tkivo donjih slojeva kože, folikule kose i nokte. Uz pravilnu nutritivnu potporu koža, kosa i nokti su zdravi i izgledaju lijepo.

  • Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože
  • Vitamin A, B2, biotin i niacin doprinose održavanju normalne kože
  • Vitamin B2, biotin i jod doprinose održavanju normalne kože
  • Selen i cink doprinose održanju normalne kose i noktiju.
  • Bakar doprinosi održanju normalnog vezivnog tkiva i normalnoj pigmentaciji kože.

Prema dostupnim pretkliničkim istraživanjima1 niacin pokazuje potencijal u prevenciji pojave melanoma, najopasnijeg i sve češćeg oblika raka kože.

Budući da Perfectil Plus Protan sadrži brojne mikronutrijente nije potrebno uzimati dodatne multivitaminske pripravke.

Kada uzeti Perfectil Plus Protan?

Preporučamo Vam da Perfectil Protan započnete uzimati najmanje mjesec dana prije no započnete sa sezonom sunčanja i nastavite uzimati koliko god je potrebno.

Savjeti za sezonu sunčanja:

  • Izbjegavajte fizičku aktivnost u vrijeme najvećih vrućina i ne zaboravite piti dovoljno bezalkoholnih napitaka kako bi nadoknadili tekućinu izgubljenu znojenjem
  • Nosite šešir s dovoljno širokim obodom koji će napraviti sjenu za Vaše lice. Nosite naočale s UV filterom.
  • Ne zaboravite nanijeti kremu za sunčanje poslije plivanja ili fizičke aktivnosti.
  • Ne izlažite kožu suncu u vrijeme najjačeg zračenja, obično između 11-16 sati. Sjednite u hlad.
  • Nosite svjetlu i široku odjeću koja bočlje štiti od sunčevih ztaka i insekata.

Pakiranje: 60 tableta/za mjesec dana
Način primjene: Dvije tablete na dan, uz glavni obrok. Ne uzimajte na prazan želudac.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.