Ultra Omega 3-6-9

99,00 kn

-+
Opis: 

KOMBINACIJA Ω ULJA IZ RIBE, CRNOG RIBIZA, BUNDEVE I MASLINE

Ultra Omega 3-6-9 kapsule sadrže kombinaciju visokokvalitetnih triglicerida iz male plave ribe (sardina i inćuna) i hladno prešanih ulja iz ribiza, bundeve i maslina. Odličan izbor za sve koji traže 3-6-9 kombinaciju masnih kiselina. Norveško riblje ulje u ovom proizvodu je molekularno destilirano i potpuno pročišćeno od eventualnog onečišćenja PCB-om ili teškim metalima.

Ultra Omega 3-6-9 kapsule sadrže iznimno važne DHA (dokozaheksaenska) i EPA (eikozapentaenska) omega-3 masne kiseline za mozak, srce i dobar vid te omega 6 i 9 masne kiseline.

 DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i vida

 DHA tijekom trudnoće i dojenja pridonosi razvoju mozga i oka fetusa
 EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca

Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg DHA
Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA

Ulje crnog ribiza je dobar izvor GLA (omega-6) masne kiseline važne za zdravlje i ljepotu kože.

Prema brojnim istraživanjima maslinovo ulje i u njemu prisutne omega-9 masne kiseline snižavaju HDL kolesterol i blago podižu LDL kolesterol pa tako reduciraju rizik od pojave srčanih bolesti. Kapsule prirodno sadrže vitamin E koji štiti organizam od oksidativnog stresa.

Ultra Omega 3-6-9

Ultra linija proizvoda sadrži riblje ulje premium kvalitete i maksimalne čistoće. Osobe koje traže najbolje riblje ulje na tržištu ne trebaju tražiti dalje. Ultra Omega 3-6-9 su jedinstvena kombinacija Omega-3 iz ribljeg ulja te Omega-6 i Omega-9 ulja u jednoj kapsuli. Za razliku od većine Omega-3 kompleks proizvoda ovo je ulje proizvedeno iz crnog ribiza, bundeve i maslinovog ulja.

Svaka 3 u 1 Ultra Omega 3-6-9 kapsula osigurava:

  • Omega-3 iz vrhunskog ribljeg ulja proizvedenog u Norveškoj
  • Omega 6 iz sjemenki crnog ribiza i bundeve
  • Omega-9 iz maslinovog ulja (European Pharmacopoeia standard čistoće)

Ultra riblja ulja su odličan izvor DHA (dokozaheksaenska) i EPA (eikozapentaenska) esencijalnih masnih kiselina koje blagotvorno djeluju na naše zdravlje. EPA i DHA se nazivaju esencijalnim budući da ih naš organizam nije u stanju efikasno proizvoditi i moramo ih uzimati prehranom.

Čistoća i garancija kvalitete

Vitabiotics proizvodi su poznati po svojoj kvaliteti, pa tako ni Ultra Omega nisu izuzetak. Ultra Omega sadrži riblje ulje proizvedeno u Norveškoj. Tijekom proizvodnje se podvrgava višestrukim procesima filtracije i destilacije kako bi kao finalni proizvod dobili riblje ulje najviše kvalitete. Dodatno, svaka pojedinačna šarža rigorozno se testira i certificira prema EC i WHO standardima na zagađenja iz okoliša. To znači da možete biti potpuno sigurni kako su ova ulja u potpunosti bez onečišćenja poput žive, dioksina i PCB-a.

Održiv izlov

Vitabiotics podržava održiv izlov i prirodnu obnovu ribljeg fonda. Stoga za proizvodnju biramo riblje ulje proizvođača koji poštuje ekološke norme i brine o obnovi ribljeg fonda. Metode izlova uključuju brigu o ribljem podmlatku, neugožavanju ostalog ribljeg fonda (poput delfina) i poštovanje zabrane izlova u vrijeme mriješćenja.

Istaknute karakteristike

  • Bez umjetnih boja
  • Ne sadrži gluten
  • Ne sadrži škrob
  • Ne sadrži konzervanse
  • Ne sadrži, šećer, sol i plijesni
  • Nije testirana na životinjama

Ultra Omega 3-6-9 je dio Vitabiotics Ultra linije proizvoda koja sadrži nutrijente vrhunske čistoće i kvalitete.

Pakiranje: 60 kapsula
Način primjene: Uzeti jednu do dvije kapsule dnevno, po mogućnosti uz jelo. najbolje popiti s mlijekom ili sokom od naranče.
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Ne izlagati direktnom sunčevom svjetlu i toplini. Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi ispod 25°C.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.