Wellwoman Sport

99,00 kn

-+
Opis: 

NUTRITIVNA POTPORA ZA AKTIVNE ŽENE

Wellwoman Sport je dodatak prehrani u tabletama koje sadrže kombinaciju 28 nutrijenata. Pomaže stvaranju energije, štiti organizam od oksidativnog stresa i čuva imunitet. Namijenjene su prvenstveno ženama koje se bave sportom i/ili žive dinamično.

Uz neizostavne vitamine C i E koji štite od oksidativnog stresa, Wellwoman Sport sadrži 15 mcg vitamina D3 koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i održanju normalne funkcije mišića. Uz vitamin D, vitamin K (90 mcg) brine održavanju normalnih kostiju, što se naročito važnim može pokazati u godinama koje tek dolaze. Naime, upravo je dobra mineralizacija kostiju u mladosti najvažnija za zdrave kosti u poznim godinama.

Uz 20 pažljivo odabranih vitamina i minerala Wellwoman Sport sadrži i standardizirane ekstrakte zelenog čaja i guarane te koenzim Q10, L-karnitin i ostale sportašima važne mikronutrijente. Budući da se radi o proizvodu posebno formuliranom za mlađe žene, tableta sadrži 400 mcg folne kiseline kako bi ženski organizam uvijek na raspolaganju imao adekvatne zalihe kiseline neophodne za pravilno začeće i razvoj ploda.

Wellwoman Sport je proizvod koji se u LGC laboratoriju redovito testira na nedozvoljene supstance prema ISO 17025 standardu svjetske anti-dopinške agencije , tako da i profesionalne sportašice mogu biti potpuno sigurne da njihovi rezultati neće biti kompromitirani zbog uzimanja nedozvoljenih supstanci.

Wellwoman Sport je pogodan za vegetarijance. Ne sadrži gluten, sol i kvasce.