First Endurance PreRace kapsule 90 kom

496,50 kn

-+
Opis: 

Posebna mješavina koja sadrži L-taurin, citrulin malat mješavinu 2:1, neuro stimulativnu mješavinu: dimetil amino etanol, kofein anhidrus, teobromin (kakao (Theobroma cacao)), katehin iz ekstrakta zelenog čaja (Camellia sinensis), kvercetin i maličnu kiselinu (iz citrulin malata).

  • 90 kapsula
  • Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob

Sastojci: L-taurin, citrulin malat, kvercetin, dimetil amino etanol, kofein anhidrus, teobromin, katehin, malična kiselina, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja silicijev dioksid.

 

Upute za upotrebu: uzeti do 3 kapsule 30-45 minuta prije vježbanja. Uzimati 1-3 kaspule za svakih dva sata vježbanja ukoliko je to potrebno. Ne
uzimati više od tri serviranja dnevno (ne više od 9 kapsula na dan). Započnite korištenje preparata s manjom dozom od preporučene da procijenite vašu izdržljivost.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

UPOZORENJE: Prije korištenja preparata konzultirajte se sa stručnom osobom za provođenje programa. Prekinuti s uzimanjem preparata ukoliko se pojave vrtoglavica, pospanost, tremor, nervoza, glavobolja, srčane smetnje ili poremećaj osjetljivosti. Nije za osobe mlađe od 18 godina. Ne dopušta se konzumiranje osobama osjetljivim na kofein, oboljelim od šećerne bolesti, trudnicama i djeci, niti se smije miješati s alkoholom. Nepravilno korištenje može negativno utjecati na zdravlje sportaša. Potrebno je strogo se pridržavati preporučenih dnevnih doza. Potrebno je prije uzimanja bilo kojeg dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Najbolje upotrijebiti do: u roku 2 godine od datuma proizvodnje otisnutog na originalnom pakovanju.