Kako kupovati

Prije nego započnete proces kupovine molimo da pažljivo pročitate uvjete kupnje kao i uvjete korištenja stranice.

Za kupovinu u našem Web Shopu ne morate se registrirati, ali želimo vas obavijestiti da kao registrirani kupac na izbor imati daleko veći broj proizvoda, promocija i pogodnosti.

Molimo da strogo pazite da unesete valjanu e-mail adresu, jer je e-mail glavni komunikacijski kanal između Vas i Shopa: putem e-maila Vas obaviještavamo o (ne)raspoloživosti pojedinih artikala iz narudžbe, na e-mail šaljemo ponude sa podacima za plaćanje, obaviješavamo Vas o statusu narudžbe, dogovaramo .

Molimo Vas da obavezno provjerite svoj e-mail !

Ako primjetite da na e-mail niste dobili potvrdu narudžbe, molimo da provjerite da li ste prilikom narudžbe ispravno upisali e-mail adresu. Molimo Vas da provjerite mailbox ( možda je pun, ili da je potvrda narudžbe završila u “smeću”.

Sve obavijesti o statusu narudžbe dobivati ćete na e-mail, zato je bitno da je e-mail adresa ispravno unesena!

Kod opcije plaćanja unaprijed (opća uplatnica, virman, internet bankarstvo) nakon obrade narudžbe na e-mail ćete primiti ponudu sa podacima za uplatu.

Raspoloživost naručenih proizvoda: ukoliko nisu raspoloživi svi naručeni proizvodi, obavijest o tome zaprimit ćete putem e-maila nakon obrade narudžbe.

U slučaju neraspoloživosti dijela proizvoda, možete izabrati druge proizvode, ostati pri dijelu narudžbe ili odustati od cijele narudžbe.

DOSTAVA I ROKOVI SLANJA: Robu šaljemo u roku od 5 radnih dana od primitka narudžbe (plaćanje pouzećem) odnosno uplate (plaćanje unaprijed). Najčešće šaljemo već isti/naredni dan od narudžbe/uplate.

OBAVIJEST O SLANJU: Kada narudžba bude predana dostavnoj službi, obavijest o tome zajedno s brojem pošiljke primiti ćete putem e-maila. Uobičajeni rok isporuke od trenutka slanja je 24 sata za veća mjesta, odnosno 48 sati za manja mjesta.

OSOBNO PREUZIMANJE NARUDŽBE U NAŠOJ TRGOVINI: Osobno preuzimanje je moguće u našoj trgovini, nakon zaprimanja narudžbe odnosno uplate za narudžbu, a nakon naše obavijesti da je roba spremna za preuzimanje!