O nama

ORGANICA

Tvrtku ORGANICA u Koprivnici osnovali smo sa ciljem promocije fitoaromaterapije, prirodne kozmetike i zdravog naćina života.

U svojem djelovanju i naćinu života promoviramo zdravu prehranu, fitoaromaterapiju, prirodnu kozmetiku. Trudimo se osvijestiti sve naše klijente o svemu dobrome što dobivaju korištenjem prirodnih pripravaka za liječenje raznih tegoba, korištenje u svrhe preventivnog djelovanja, a i korištenje prirodne kozmetike za svakodnevnu njegu..

 

Kroz naš web shop populariziramo proizvode vrhunske kvalitete organskog uzgoja, a to su palete; eteričnih ulja, biljnih ulja, hidrolata, difuzera, prirodne kozmetike (gotovih proizvoda, sirovina, pribora i ambalaže za kućnu izradu). Poklanjamo Vam i recepture da uživate i igrate se u izradi svoje kozmetike.

Naša proizvodnja može se pohvaliti izuzetno kvalitetnim i 100%prirodnim proizvodom za tretiranje gljivica na noktima, ostala naša paleta proizvoda je u izradi i vrlo brzo slijedi reklama..hvala Vam na povjerenju.

Vlasnik Organice je Nataša Bužanić certificirani fitoaromaterapeut. Edukaciju iz područja fitoaromaterapije stekla je u Centru Cedrus pod vodstvor dr.Stribora Markovića. Certificirani terapeut metode Touch for health – cjelovit pristup pojedincu i zdravlju – u kojem se povezuju pokreti i mišići s akupunkturnim meridijanima – te se uspostavlja balans na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i biokemijskom nivou. Posjeduje međunarodni certifikat koji izdaje IKC – International Kinesiology College.,. Bioenergiju završava kod dr.Drage Smiljanića.

Pozivamo Vas da nam se obratite sa povjerenjem.

Vaš  Organica tim